Limba română, întrebare adresată de denisamaracu, 9 ani în urmă

Va rog daca puteti sa imi faceti daca se poate o naratiune Sf de 10 randuri ( compunere Sf ) Multumesc anticipat


Didelu: Compunere sfanta?
Didelu: :))) Stiintifico fantastica
denisamaracu: Da

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Didelu
1
Terra este in razboi cu planeta Cicilogo, o planeta de care toata lumea rade, dar daca afla ca este foarte puternica cred ca s-ar speria.Planeta Terra a castigat foarte multe lupte, dar a si pierdut, a evoluat dar a si involuat, acum s-a hotarat sa provoace la lupta PLANTE CICILOGO... :)) . Dupa doi ani, oamenii de peTerra foarte uimiti au castigat lupta, dar au pierdut foarte multi razboinci, copii, case,fabrici si foarte multe cladiri.. dar s-au bucurat ca au castigat lupta, nici o plante nu a castigat cu planeta Cicilogo, Terra i-a schimbat numele planetei ciudate in Terraozaur.

denisamaracu: Da nu prea am imaginatie , deloc
Didelu: Ok deci stai ca fac acum
denisamaracu: Mersi
Didelu: Terra este in razboi cu planeta Cicilogo, o planeta de care toata lumea rade, dar daca afla ca este foarte puternica cred ca s-ar speria.Planeta Terra a castigat foarte multe lupte, dar a si pierdut, a evoluat dar a si involuat, acum s-a hotarat sa provoace la lupta PLANTE CICILOGO... :)) . Dupa doi ani, oamenii de pe
Didelu: Terra foarte uimiti au castigat lupta, dar au pierdut foarte multi razboinci, copii, case,fabrici si foarte multe cladiri.. dar s-au bucurat ca au castigat lupta, nici o plante nu a castigat cu planeta Cicilogo, Terra i-a schimbat numele planetei ciudate in Terraozaur.
Didelu: e bine asa? :)
denisamaracu: Da multumesc
Didelu: Npc , dar te rog sa-mi dai coroana (marcheaza ca cel mai bun :) )
Alte întrebări interesante