Religie, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Va rog datimi idei pentru un desen la religie

si o compunere cu titlul " Fericiti cei milostivi" !!!!!!!!

VA ROG CA COMPUNEREA SA AIBA MULTE EXPRESI FRUMOASE!!!!!!!!

desenul trebuie sa aiba inteles cu compunerea!!!!!
la compunere vreau sa fie vorba canb athnci dai fructe si legume la fel cum e cand la scoala terebuie sa dai copiilor nevoias!!!!!!!
În imagine va arat cat de lunga sa fie ,dar nu vreau sami trimitegi poza
VA ROG AJUTATIMA ESTE PENTRU CONCURSUL DE LA RELIGIE!!!!!!!!

sa fie de o pagina intreaga!!!!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Rodi11
5
Fericiți cei milostivi

Atunci cand Dumnezeu a creat omul l-a înzestrat si cu empatie fata de semenii lui. El si-a dorit cu siguranță ca oamenii sa fie milostivi unul cu altul si mai ales cu cei care au nevoie de ajutorul lor.
Sunt mulți oameni si copii pe lume care nu au un acoperis deasupra capului si nu au pur si simplu ce mânca.
Dumnezeu ne îndeamnă sa iubim pe aproapele nostru ca pe noi însine , asa cum si El ne iubeste pe noi si are grija de noi cand suntem necăjiți sau avem vreun necaz.
Cat timp Iisus a trăit ,mereu i-a îndemnat pe oameni sa fie milostivi fata de cei nevoiași si sa ii urmăm exemplul deoarece si El a ajutat foarte mulți oameni bolnavi si celor flămânzi le-a dat pe munte pâine si peste , pe care i-a înmulțit din cinci paini si doi pesti. Acolo El a ținut o cuvântare prețioasă pe care toata lumea o cunoaste si acum. A vorbit foarte mult despre oamenii cu adevarat fericiți, printre care si aceia in care spunea :" Fericiți cei milostivi caci aceia
se vor milui. "
In aceasta cuvântare Iisus a încurajat milostenia si îndrumarea crestină care izvorăște din iubirea de Dumnezeu si aproapele său prin ajutorarea materială si spirituală a celor nevoiași .
Putem asculta de Iisus prin hranirea celor flămânzi , care din pricina sărăciei si a neputintei nu se pot hrăni singuri.
Cunosc un băiat care m-a emotionat foarte mult , acest băiat a adus la scoala multe fructe , legume , dulciuri si chiar si haine. L-am intrebat pentru ce a adus atâtea lucruri? El mi-a răspuns cu lacrimi in ochi ca are in clasa o colegă care este foarte săracă si nu are nici cu ce sa se îmbrace si nici ce sa mănânce, iar acasa mai are încă patru fratiori mai mici care si ei suferă la fel ca si ea. El a mai spus ca s-a oferit ca in fiecare saptamana sa ii aduca mâncare si uneori haine care lui nu ii mai trebuie. Am luat exemplul lui si m-am gandit sa aduc si eu ce am pe acasa si nu imi mai trebuie, ca sa ofer cuiva care e mai nevoias ca mine.
Sunt sigura ca Dumnezeu il va răsplăti pe acest băiat pentru bunătatea lui.
Doamne ajută tuturor oamenilor care au nevoie de tine. Amin.

Pentru desen poti face pe Isus dând pâine si peste oamenilor de pe munte.

Rodi11: Sa recitesc ca poate mi s-a schimbat vreun cuvant , pentru ca sunt pe telefon
Rodi11: La ce?
Rodi11: Asta iti place?
Rodi11: ok
Alte întrebări interesante