Limba română, întrebare adresată de adymari, 9 ani în urmă

Va rog datimi o compunere cu titlul "Prima zi de scoala"

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
0
Prima zi de scoala
a venit scoala suntem fericiti si bucurosi .la ora de geografie am inceput sa facem o excursie cu toata clasa si cu doamna de geografie sa mergem la munte ..doamna ne-a intrebat daca unul din noi are busola .
- Da am eu ! busola si dupa ce -am terminat de strans gunoaiele .am plecat toti acasa ...si am plecat toata clasa acasa! parintii ne-au intrebat cum a fost! noi am spus! foate frumos a fost! doamna ne-a felicitat! Sfarsit!

adymari: Ms mult Dar compunerea ta este cam mica:-) :-) :-)
Utilizator anonim: atat am putut ok
Răspuns de alexandrafcsb123
0
                                                      Prima zii de scoala
Intr-o zi de toamna ,destul de racoroasa ,elevii scolii ,pregatesc ghiozdanele ,cartile ,pixurile si tot ce este necesar pentru scoala .Invatatorii si domnul director ii asteapta cu drag la scoala.
Copii de clasa intai ,sunt foarte emotionati si entuziasmati ,deoarece este chiar prima lor zii din clasele primare .Vad pentru prima data tabla ,isi fac prieteni noi ,se imprietenesc cu invatatoarea lor si cei care trec in clasele gimnaziale fac cunostinta cu noii profesori si diriginta lor .
Toti ,imbracati in uniforme scolare si cu flori in mana ,asteapta profesorii in clasa si sa auda sunetul clopotelului .
Sper ca te-am ajutat !!
Imi amintesc ca in prima zi cand mergi la scoala te uiti la un careu ,in care vine ,directorul scolii ,primarul ,preotul si politia .Profesorii isi asteapta copii sa ii invete lucruri noi .In prima zi de scoala este foarte frumos ,deoarece te reintalnesti cu prietenii si colegii tai mai vechi .Pe boboceii de clasa intai ,ii duc in toate clasele sa le prezinte cum e la scoala .Este minunat sa mergi la scoala ,mai ales in prima zi cand te intalnesti cu toti profesorii si colegii !
Alte întrebări interesante