Matematică, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

VA ROG DAU 35 PUNCTE SI CIRONITA
Rezolvati ecuatiile
3x+(-1)=0
-2x+(-2)=0
-1x+3=0
3x+3=0

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de uionutalin
1
3x+(-1)=0
3x-1=0
3x=0+1
3x=1
x= \frac{1}{3}

-2x+(-2)=0
-2x-2=0
-2x=0+2
-2x=2
x=- \frac{2}{2}
x=-1

-1x+3=0
-1x=0-3
-1x=-3
x= \frac{3}{1}
x=3

3x+3=0
3x=0-3
3x=-3
x=- \frac{3}{3}
x=-1

Sper ca te-am ajutat.

uionutalin: la a doua si la a patra ecuatie rezultatul este -1, ca sa stii, stiu ca nu se vede.
uionutalin: Cu placere.
uionutalin: Stiam asta.
Alte întrebări interesante