Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

va rog dau 50 puncte si coronita​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Jereghiliviu
1

Răspuns:

Intr-o zi obișnuită familia mea avea nevoie de alimente pentru cină.Am decis să plec eu fiind cel mai mare dintre frați,chiar și dacă eram obosit.

Am cules câteva ciuperci,dar de o dată am căzut jos.M-am trezit două ore mai târziu,era întuneric și nu îmi găseam drumul spre casă și apoi am auzit un zgomot,m-am apropiat de acel loc și am văzut o zână care era rănită.Am luat-o razna și am ajutat-o.Am aprins un foc și am întrebat-o ce era acea pădure.Ea mi-a zis că este o pădure fermecată.Vântul rece ca zăpada a reușit să stingă focul.Apoi comacii începeau să vorbească,Eram uimit.Zâna m-a dus la zona lor și acolo am fazut mai multe zâne.O casă mică ca a unui papagal și multe baghete.

Se făcuse dimineață,soarele zâmbăreț era pe cerul plumburiu.Aripile strălucitoare ale zânelor eram foarte folositoare.Zânele mi-au arătat drumul spre casă în loc că le-am ajutat o prietenă.

Când am ajuns acasă părinții mei mi-au spus mai multe povesti despre acel loc și că puțini au reușit să scape.Erma fericit că am scăpat dar mai mult că mi-am făcut prieteni noi.

Explicație:

Sper că te-am ajutat


Jereghiliviu: copacii au început să vorbească
Alte întrebări interesante