Limba română, întrebare adresată de spulbarpatricia, 7 ani în urmă

va rog dau coroana , doar subiectul 2

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iorgamatei82
0

Răspuns:

Dragă doamnă profesoară de Limba și Literatura Română (scrie numele prof tale de romana),mă numesc elev (numele tau) din banca (scrie banca în care stai de ex 2), rândul (trei de la perete,1 la geam, rândul unde stai) clasa a (scrie clasa in care esti).

Doresc să vă mulțumesc prin intermediul aceste scrisori pentru răbdare care o aveți cu mine şi colegii mei, ne ați învățat multe lucruri frumoase şi aţi contribuit mult la dezvoltarea noastră spre cunoaştere, pentru a scrie aceasta scrisoare mi am cautat mult cuvintele corecte ca sa pot sa spun exact ceea ce simt pentru dumneavoastră încât sa ma exprim corect și să arat exact recunostinta care se cuvine copleșit sunt,recunosc,de emoții.

Sunteți cadrul didactic care cu toții ne bucuram enorm ca urmează sa avem cu dumneavoastră cursuri,ştim că la ora dumneavoastră vom zambii,nu vom avea emoții, deoarece faceți totul sa para simplu oricât de greu este de fapt,ati reusit sa ne faceți orele cu dvs cele mai frumoase și ne ați arătat ca totul se invata usor dacă suntem o echipă.

Eu am învățat multe lucruri și ați contribuit mult la dezvoltarea vocabularului meu, mereu ma indrumati frumos şi ma învățați cu răbdare.

Va multumesc pentru ca sunteți profesoara mea de Română si pentru că ați ales această meserie căci dumneavoastră m ați motivat spre a dorii să citesc mai mult,sa stiu mai multe,sa învăț mai mult. Acum am curaj și știu că pot,am încredere în mine că pot invata orice,si ca de fapt,nimic nu este greu,totul este simplu cât timp iubești ceea ce înveți și nu te temi.

Cu stima şi respect,

elev. *scrie numele tău clasa .... scoala....


iorgamatei82: Nu îmi trebuie coroana
iorgamatei82: Cu placere
Alte întrebări interesante