Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Va rog dau coroana stele inimioare repedeee va roggg și ex 11 cine vrea

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de doroty11
1

                                         orasul meu

in orasul meu mi as dori sa fie totul mai curat cu spatii frumos amenanjate.as dori ca scolile sa fie cu multe sali de clasa spatioase si cu tehnologie avansata.

as dori ca magazinele sa nu aiba reclame pe drumuri ci in reviste.eu cred ca ar fi minunat saavem multe biblioteci si cladiri moderne.

mult succes


doroty11: coroana te rog
Răspuns de adresaana
2

Răspuns:

Ex. 10:

Peste câmpul cu flori înmiresmate se lasă nori vineții. Un vânt slab s-a pornit ca din senin. Stropi micuți de ploaie își fac cunoscută prezența. Florile roșiatice ale macilor își deschid petalele firave. Se lasă alintate după o zi călduroasă de vară.

Ex. 11:

Mi-aș dori ca orașul meu să fie foarte curat și foarte cochet, mai bogat în spații verzi, amenajate cu foarte multe flori multicolore. Mi-aș dori să existe multe bănci, umbrite de arbori frumoși. Oamenii să fie ordonați, civilizați, zâmbitori. Aș vrea să existe doar mașini nepoluante și silențioase, iar asfaltul să fie perfect, pentru ca aerul să fie curat, oxigenat și să poți discuta liniștit cu prietenii, nu în zgomot de motoare hârbuite, roți care trec prin gropi și claxoane nervoase.

Alte întrebări interesante