Limba română, întrebare adresată de brawlstefi, 8 ani în urmă

Va rog!! Dau coroanaaa am mare nevoie!
Cum crezi că ar arăta școala fără profesor sau învățător ?
Scrie o compunere de 150 200 de cuvinte în care să răspunzi la această întrebare justificând nu ții de ele prin valorificarea semnificațiilor și a valorilor propuse de textele suport precum și are lecturilor a experienței personale și culturale în elaborarea răspunsului vei avea în vedere:
interpretarea evenimentelor în cele trei texte în vedereajustificării răspunsului
corelarea ideilor din cele trei texte și acestora cu idei din alt text literar sau cu aspect din experiența personală sau culturală
respectarea structurii unei compuneri claritatea exprimării și coerența ideilor

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de puiuflorindraga
11

Răspuns:

Explicație: In acceptiunea mea,cred ca scoala ar arata la fel de bine!Insa,ar fii nevoie de investitii masive,in dotarea scolilor cu computere capabile sa inlocuiasca cu succes cadrele didactice!   1)Accesul in scoala s-ar face prin introducerea unei fise de prezenta in calculatorul de prezenta,montat pe usa de intrare in scoala!Acest calculator de prezenta(sa-i spunem asa)ar fii conectat la computerul central!2) Odata ajuns in clasa,elevul s-ar aseza cuminte in banca destinata lui si si-ar pregatii caietele si stiloul!Fara a mai face prezenta(s-ar castiga timp)Calculatorul ar preda cu dexteritate si continuitate continutul lectiei de la materia destinata unei ore de curs!!!   3)Tot calculatorul ar ordona si inceputul pauzei .   Dupa 10 minute,elevii ar trebuii sa intre in clase pt. ora urmatoare!In cazul in care cineva ar lipsii....calculatorul ar emite ultrasunete de joasa frecventa,care ar afecta organele auditive ale elevilor!Deci...prezenta la ore ar fii obligatorie, toti elevii incercand sa intre ordonat in clase,cu prezenta %,pt. a nu ”starnii”computerul!     4)In cazul in care cineva din clasa respectiva nu ar intelege ceva,computerul ar trebuii sa fie capabil sa explice sau sa dea lamuriri!   La sfarsitul orelor de curs,elevilor li s-ar ura ”O zi buna si nu uitati sa faceti temele pt. maine!In caz contrar nu puteti intra in clasa!Pe maine”!!!Cam asta s=ar intampla ......!!Adica,in acest fel asi dorii eu sa se desfasoare orele de curs!     5)In acest fel,s-ar evita crearea unei atmosfere ostile intre elevi si profesori,nu ar mai exista disensiuni,iar starea disciplinara ar fii cu mult imbunatatita!In acelasi timp.randamentul  elevilor ar creste!!      O seara super-tare!


brawlstefi: Multumesc mult!!
puiuflorindraga: Cu placere,Stefania!
Alte întrebări interesante