Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Vă rog de povestit pe scurt dar din carte trebuie să povestiți am făcut poze din carte trebuie să povestiți!!!
Până la ora 16:40!!!!!!&&&&&&&&:) ✌️✨✨✨✨☺️☝️

Anexe:

ale125nico: ..

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ale125nico
2

Răspuns:

Domnul Wonka avea o fabrică de ciocolată, el se gati foarte bine și pleca spre întâmpinarea oaspeților. Aceștia așteptau cu nerăbdare , domnul Wonka controla toate biletele fiind foarte grăbit. Acesta și grupul de 14 persoane plecarea în fabrica de ciocolată. Domnul Wonka le spuse celor 14 să nu se piardă unul de altul fiindcă nu și-ar dori asta. Acesta le spuse să își lase hainele în Curierul de la intrare și să meargă după el.

Toată lumea mergea după el și parca era nevoie să alerge după el.. Într-un final după mulți Padina la stânga la dreapta și tot așa ei ajunseră în fața unei uși mari


ale125nico: Este un o zona plana de obicei este se afla pe varful unui deal sau al unui munte
Răspuns de raulhyper1
0
Era odată o familie săracă care nu avea foarte mulți bani pentru a-și cumpara și acorda mâncare ,așa ca intr-o zi un membru din familia saraca a avut noroc și a primit o invitație la fabrica dl. Wonka de ciocolata.
Acolo s-a întâlnit cu putina lume si oameni egoiști.Domnul Wonka si-a prezentat fabrica lui de ciocolata dar fii si fiicele unor părinți nu s-au putut abține si au făcut năzbâtii tot ei picând de prost.
La final a rămas doar băiatul cel sărac împreuna cu tatăl sau la care ei au primit un premiu foarte valoros:domnul Wonka le-a dat fabrica lor după care ei au nu au mai fost săraci

Sper ca te-am ajutat!

raulhyper1: Scuze,am văzut prea tarziu mesajul
raulhyper1: Îmi cer mi de scuze ,dacă ai neclarități poți viziona și filmul de pe Netflix.
raulhyper1: mii*
Utilizator anonim: Am făcut deja dar mersi într-un fel sau altul
Alte întrebări interesante