VA ROG din suflet : -2(x-3)-3=x-2
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
-2(x-3)-3=x-2
-2x + 6 - 3 = x - 2
-2x - x = -2 -6 + 3
-3x = - 5
x = -5: (-3)
x = 5/3
-2x + 6 - 3 = x - 2
-2x - x = -2 -6 + 3
-3x = - 5
x = -5: (-3)
x = 5/3
Răspuns de
0
Nu sunt 100% convins ca e corect , dar totusi sper ca te-am ajutat
Anexe:
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă