Limba română, întrebare adresată de babutarodica, 9 ani în urmă

Va rog din suflet ajutatima scrietimi si mie o compunere(imaguneazati ca te afli pe carare si poveste de unde vii ,cu cu cine esti si incotro te indrepti

Anexe:

IFlory31: Ti-o rezolv cand am mai mult timp
IFlory31: stai calma
IFlory31: ti-o fac
babutarodica: acum am nevie c nu cand ai mai mult timp Flory

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de IFlory31
1
Intr-o zi minunata de primavara impreuna cu doua prietena am trecut pe o minunata carare pe care deasupra erau foarte multi copaci cu flori roz care iti faceau o senzatie de bucurie .Aceea carare ne indrepta spre  un loc minunat in care erau foarte multi copaci si multi copii care se jucau cu flori si fructe. Acolo erau minunatele lucruri pe care nu le mai intalnisem niciodata.Asa ca am stat acolo timp de  cateva ore intregi aproape pana noaptea tarziu. Dupa ce ne-a venit timpul de a ne desparti am plecat pe cararea pe care am venit mirosind si facand tot posibilul sa le mirosim in timp ce noi  ne intorceam spre casele noastre ,iar dupa  ce am terminat de iesit pe carare ne-am luat ramas bun si am plecat pe caile noastre.A fost cea mai frumoasa zi din viata amandurora pe care o vom pastra ca amintire in inimile noastre si speram sa mai vizitam acest loc minunat .

babutarodica: Itu multumesc mult Flory te pup
babutarodica: cum te cheama
babutarodica: scuze
IFlory31: Cu extra multa placere
Răspuns de raelatanase14
0
Este o zi foarte frumoasa de primavara. Impreuna cu prietena mea cea mai buna ne indreptam spre un loc extraordinar de frumos , roz si care are un foarte frumos.
Eu si ptietena mea ne.am asezat pe iarba langa un pomișor si am început sa ne scoatem pungile de chipsuri (cipsuri => pronunția ,, tu o sa citesti cipsuri nu chipsuri , dar asa se scrie ,, chipsuri,, si se pronunta ,, cipsuri,, ) ca sa mancam, si in acelasi timp ne jucam pe telefon jocurile noastre preferate. Am început sa ne jucam roaba, baba-oarba,(mai spui tu niste jocuri) , fiindca daca stam mult pe telefon o sa ne doara ochii pe amândouă.
Dupa doua ore de distracție, eu impreuna cu prietena ne indreptam spre casa fericite si stoarse de energie.

raelatanase14: Care are un aer foarte frumos*
raelatanase14: Scuze!! Greseala mea!
Alte întrebări interesante