Limba română, întrebare adresată de Bulinutica, 8 ani în urmă

VA ROG DIN SUFLET! AM NEVOIE MÂINE!
DAU COROANAAA!
ȘI 50 DE PUNCTE!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de userunfound
0
In opinia mea , mie mi se pare ca copiii chiar au nevoie de supereroi si aceea sunt parinti lor . Daca avem o problema ne putem baza pe ei si ne vor salva ziua . Deci in concluzie chiar cred ca copiii au nevoie desupereroi

Bulinutica: Mulțumesc! Dar ar putea sa faci puțin mai mult? Te rog din suflet! Știu ca ai dat un răspuns foarte bun,dar scrie împușc mai mult! Ca nu îți pot da coroana !
Bulinutica: @userunfound
Bulinutica: userunfound
Rebeccathemilk: Din opinia mea , orice copil ar avea nevoie de supereroi . Iar acesti superieroi sunt in primul rand parinti mai apoi familia lor .
Rebeccathemilk: Supereroii copilului ar trebuii sa ii sustina si sa ii ajute cand au nevoie . In primul rand sa ne salveze ziua dar nu in sensul de a ne conduce viata ci a ne ajuta cand avem nevoie .
Rebeccathemilk: Parintii sunt pe lume ca sa ne intrume spre ce e mai bun la fel si supereroii iar Familia este pe lume ca sa ne sustina .
Rebeccathemilk: Dupa ce vom devenii si noi adulti vom deveni si noi la randul nostru eroii unor copii si ne vom aminti de eroii nostri .
Alte întrebări interesante