Limba română, întrebare adresată de anonimanonim183, 8 ani în urmă

va rog din suflet!
realizați un eseu argumentativ, de minimum 150 de cuvinte, in care sa demonstrați ca un oraș ales de voi merită să fie vizitat (opinie, minimum 2 argumente + 2 exemple + concluzie)
orașul ales de mine este londra.
e urgent!
va rog fără seen!
multumesc anticipat!​
Vă rog să aibă 150 de cuvinte ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ABIregePAromania
2
Londra este unul dintre cele mai vizitate orașe din lume, iar milioane de turiști care ajung aici în fiecare an par că nu se mai satură de minunatele atracții turistice din capitala Angliei. În Londra se găsesc sediile a numeroase instituții și corporații de importanță globală; multe clădiri importante: palate, muzee, teatre, săli de concerte, aeroporturi, stații de cale ferată, numeroase ambasade și consulate.Cateva atractii turistice sunt:
1. Palatul Buckingham, care este unul dintre cele mai căutate obiective turistice din Londra, reşedinţa Casei Regale a Marii Britanii, a fost deschis pentru prima publicului în anul 1993. Regina Victoria a fost primul monarh care a avut reşedinţa în Palatul Buckingham.
2. Palatul Westminster, cu al său Big Ben, Turnul ce reprezintă un simbol al Londrei şi este construit pe malul Tamisei. Clădirea ce găzduieşte Casele Parlamentului a fost construită în stil gotic renascestist între anii 1840 şi 1888 de către Charles Barry, ce a proiectat-o astfel încât să se potrivească cu Westminster Abbey, aflată în imediată apropiere.
3. Westminster Abbey, biserica cea mai cunoscută din Londra, este locul în care s-au cununat Prinţul William, Duce de Cambridge şi Catherine Middleton, în 2011. Ridicată la începutul secolului al XI-lea, a devenit mormântul majorităţii regilor şi reginelor engleze şi a multor oameni celebri, aici având loc şi aproape toate încoronările monarhilor englezi.
In concluzie Londra,merita sa fie vizitat,prin toate argumentele date de mine mai sus.


Sper ca te am ajutat,bafta❤️



Alte întrebări interesante