Limba română, întrebare adresată de cameliadankov, 8 ani în urmă

Va rog din suflet urgeeeent!
scrie o compunere pe tema ,,din zilele reci de iarna'' in care sa folosesti verbe la toate timpurile.(prezent, viitor,trecut)
 Va rog frumooos !!!!!!!!!!!!!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de madanica2006
0

Răspuns: Am revenit in casa in care statusem inainte sa ma mut. Afara este frig si camaruta asta e singurul loc in care sa ma retrag. Cu fruntea lipita de geam revad ca prin ecran omul bland ce statuse vis-a-vis de mine. Niciodat nu i-am cunoscut numele dar stiu ca se purta frumos cu toti. In zilele reci de iarna iesea cu paltonul sau negru pe aleia din spatele blocului si imi facea cu mana la geam. Ii zambeam si eu apoi il urmaream cum trecea strada zgribulit si se uita la ceilalti copii care se jucau cu o tristete nemarginita in ochi. Fulgii cadeau din ce in ce mai des si eu asteptam sa reapara in fata aleii cu bereta pusa stramb pe cap si cu palmele in fata gurii sufland in ele incercand sa le incalzeasca. Neaua se depunea din ce in ce mai mult si viscolul isi facea loc pe sub fiecare usa. Un scartait ma trezeste din ganduri. OMUL BLAND mai traieste numai ca doar in amintirea mea.

Explicație: sper ca te ajuta.

Cu mult drag

Răspuns de popescuionut321
1

Răspuns:

Anu trecut na fost zapada deloc anul acesta zapada este prezenta si mam tras cu sania si sper ca la anul viitor sa fie la fel.

Explicație:

(sper ca te am ajutat)

si cand mai ai nevoie de mine sami spui

Alte întrebări interesante