Limba română, întrebare adresată de teodorabadulescu38, 8 ani în urmă

VĂ ROG DIN TOT SUFLETUL DAU COROANA ❤❤❤❤❤❤
Redactează un text de minimum 150 de cuvinte, în care sa argumentezi daca învățarea poate avea loc sau nu in afara școlii, raportandu-te atat la informațiile din fragmentul extras din volumul Hronicul si cântecul vârstelor de Lucian Blaga, cât și la experiența personală sau culturală.​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de denisastoianelena
20

Răspuns:

Invatarea este un proces continuu, ea este prezenta pe tot parcursul vietii unui om. De aceea, nu putem spune ca odata cu incheierea studiilor ce au loc in scoli/universitati s. m. d, noi ca oameni ne oprim din a invata. Acestea fiind spuse, putem afirma ca, invatarea poate avea loc si in afara scolii, individual.

In primul rand, scoala ne invata niste notiuni de baza, este locul unde se formeazã cultura noasta generala, dar, cu toate acestea , invataturile din scoala nu au nicio legatura cu activitatiile de zi cu zi, si nu te ajuta in rezolvarea unor dificultati pe care le intampini la un moment dat . Aici intervine invatarea de care ai nevoie pentru a te descurca si a face fata obstacolelor ce se ivesc in calea ta.

In al doilea rand, avand in vedere cele mentiona te mai sus, invatarea poate avea loc si individual, atunci cand vorbim despre o persoana afla inca le bancile scolii, care este dornica de a acumula si mai multe informatii, de a si imbogati cultura, suplimentar, fata de ceea ce ii este predat la scoala.

In concluzie, invatarea poatea avea loc in afara scolii, pentru ca in anumite domenii, lectiile invatate in scoala nu ne pot ajuta in dezvoltarea abilitatilor noastre, ca oameni.

Explicație:

Eu ti am facut argumentare ptr "Nu, sunt de parere ca putem invata si in alte moduri", ceva de genu. Daca vrei mai schimbi si mai completezi, daca nu e nr de cuvinte


teodorabadulescu38: mulțumesc mult ❤❤❤
denisastoianelena: npc <3
Alte întrebări interesante