Religie, întrebare adresată de aneemaryy, 8 ani în urmă

va rog.....din toti care sunteți pe aceasta platforma.....nici unul nu se gaseste sa ma ajute si pe mine la ceva.....​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mmarry000
1

Dumnezeu,Stapanitorul lumii

de .......

Dumnezeu,Creatorul,Atotputernicul și Tatal nostru este milostiv,bun și ajutător.

În fiecare Duminica,la Sfânta Liturghie,Duhul Sfânt se pogoară peste credincioșii din Sfânta Biserica. Cei care se împărtășesc sunt curățați de păcatele recente,iar la sfârșitul slujbei,oamenii sunt miruiti.

Este important sa fim prezenți la Sfânta Liturghie pentru a ne curați,a ne ruga și a contribui cu rugăciunea noastră. Rugaciunea în grup este mult mai puternica decât cea făcută de unul singur,și dacă fiecare credincios din Biserica se roagă din toată inima,lăudând pe Bunul nostru Tata ceresc,cu atât mai importanta și mai folositoare este rugaciunea.

Fiecare creștin ar trebui sa fie prezent,măcar în Sfânta zi de Duminica,în Casa Domnului. Rugaciunele făcute acolo sunt de mulțumire,de ajutor,de rugăminte. Fiecare în parte se poate ruga pentru el,familia și rudele lui,viitorul lui etc.,sau toți credincioșii se pot ruga pentru un motiv comun (de exemplu,acest virus,aceasta situație în care ne aflam).

De aceea eu cred ca să fii prezent Duminica,la Sfânta Liturghie,în Casa Domnului,este atât de importanta:aceste rugăciuni ne izbavesc de rele,ne ajuta,iar Domnul nostru Iisus Hristos,alături de Preacurata Sa Maica și Sfinti,ne îndruma pașii și ne luminează calea fără sa ne dam seama.

Sper ca te-am ajutat,ca am scris aceasta compunere pe placul tău și ca am respectat cerințele! Succes la școală și spor la învățat! Fie ca Dumnezeu sa na aibă în paza pe toți!


aneemaryy: mulțumesc
aneemaryy: ți-am dat coroană ❤️
Alte întrebări interesante