Limba română, întrebare adresată de marian2004dav, 8 ani în urmă

Va rog doresc o compunere de 20 randuri cu titlul creatia


marian2004dav: ms fix asa vroiam
marian2004dav: mai poti sa scri 5 randuri te rog gabe g
GabeG: Da
marian2004dav: ok hai maivrepede ca trebe sa merg la meditati
marian2004dav: dar lasa
marian2004dav: fa cum sti
marian2004dav: mai ai ?
GabeG: Creația literară, la fel că orice fel de creație are frumusețile și rolul ei, datorită acesteia, noi, oamenii învățăm lucruri de care nici nu am auzit până atunci sau ne putem destinde și să uităm de toate problemele ce le întâmpinăm, poate chiar sa găsim soluții la rezolvarea lor.
GabeG: Scuze, a trebuit să ies
marian2004dav: ms

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de GabeG
1
Creația literară este ansamblul tuturor operelor scrise pe parcursul a mii de ani. Ea încadrează morale, sfaturi, observații a lumii ce ne înconjoară din diferiți ochi și uneori chiar și sentimente sufletești. Pentru a crea ceva este nevoie să punem dragoste și plăcere, cu atât mai mult in creația literară care reflectă istorii a unui popor.
Într-o creație literară este nevoie de o tema care să cuprindă subiectul operei, conținutul și o morală( depinde de felul acesteia). Nimeni nu spune că este ceva ușor să creezi opere deoarece cu toții știm că durează ceva timp și acesta este motivul pentru care nu oricine poate sa scrie o operă. Desigur, asta nu este o problema căci acele persoane pot face altceva ce nu pot creatorii operelor.
( mai adaugă câteva idei de la tine, asta este doar o schiță).

marian2004dav: ms stai sa vad ce scrie si alexandra
marian2004dav: ok
Alte întrebări interesante