Engleza, întrebare adresată de max200513, 8 ani în urmă

va rog este urgent am nevoie de ea tradusa ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Vostok
2

Răspuns:

Care este cel mai ghinionist moment pentru Ray?

Este o însorită dimineața de toamnă. Ray Tiger deschide ochii. Pare ca azi va fi o zi buna crede el. Se ridica merse la baie și se spala pe fata, pe dinți și își pieptăn parul. A dat drumul la apa dar robinetul sa rupt. - Mama roagă-l pe domnul Reparatot sa vina sa repare robinetul. Striga Ray și merse la bucătărie pentru micul dejun. El sia pus niște pâine în prăjitor și își pregătește niște șuncă. Începe sa iasă fum din prăjitor... Pâinea e toată arsa. - Voi pleca și voi manca un burger. Își spune în gand Ray. În timp ce pleacă trântește și usa. În secunda următoare usa cade din balamale. Mama roagă-l pe domnul Reparatot sa repare și usa striga Ray Tiger în timp ce pleca. Deodată vremea se schimba. Se aduna nori negri și vântul începe sa bata. Ii ia pălăria lui Ray. Pa pa pălărie! Ray aleargă dar nu reușește sa o prindă. În timp ce aleargă după palarie el cade într-o groapa. Uitate la hainele mele. Sunt ude și murdare! Ray plânge. Lacrimi mari curg din ochii lui încât nu vede nimic.! El da peste domnul Zebra și ii sparge ouale. O vai, o vai! Spuse Ray. Asta se transforma într-o zi proasta sase ghinioane într-o zi sunt deajuns. Mai bine merg acasă. Nu vreau și mai multe probleme.

Acasă totul este sub apa. - Domnul Reparatot vine mâine. Explica doamna Tigress. - Vom dormi in pod. Sugera ea. Atunci ei își mutata paturile.

-Gata nu are ce ghinion să mi se mai întâmple astăzi, se gândii Ray Tiger în timp ce se baga în pat. Dar în acel moment Poc! Patul se rupse in bucăți.

Alte întrebări interesante