Limba română, întrebare adresată de ghitaMata, 8 ani în urmă

VA ROG ESTE URGENT!! DAU COROANA

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de raisa2894
1
- Părerea mea este ca limba romană este grea, prea dificil de învățat pentru străini, dar si foarte importantă
- De ce crezi asta? Consider ca limba engleză este cea mai folositoare dintre toate, fiindcă se vorbește la nivel internațional, iar majoritatea programelor si aplicațiilor au meniu tocmai in aceasta limba
- Este limba mea maternă. Mi se pare normal sa vorbesc frumos despre ea. Chiar dacă engleza e mai folosită si mai ușor de învățat, România in sine e țara bogata, frumoasa
- Ei… Fiecare lucrușor are un secret aparte. Pentru un vorbitor cult si avizat, trebuie luat de la zero, repetat cuvintele rare și greoaie, învățat pronuntia, ortografia, regulile de baza. Așa se face totul.
- Sunt total de acord. Poate ca nu e cel mai ușor s-o inveti, însă pe parcurs te poți îndrăgosti. Merita. România are o istorie, o reputație, un aer superior.
- Și prietena mea, Raluca, a locuit buna parte din viața in Spania și s-a mutat aici. La început, nu știa sa citească, sa pronunțe anumite cuvinte mai lungi corect, trebuia sa vorbim cu ea rar sa înțeleagă fiecare vorba aruncată! Iar acum, datorită muncii depuse, nu mai are probleme, nici la școala.
- Suntem foarte norocoși ca suntem romani!
- Exact! Abia acum am înțeles.

ghitaMata: MERSI SUPER MULT
Alte întrebări interesante