Limba română, întrebare adresată de crazyshdwsp82e41, 8 ani în urmă

Va rog ex: B RAPIDDDDD !!!!!!!
Dau coroana urgent !!!!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de klaracristina21
0

In vacanta de vara am fost foarte incantata deoarece am fost cu parintii mei la munte. Acolo erau foarte multi munti si era putin frig. La munte erau foarte multi copaci si un miros curat de natura. In natura se aflau animale salbatice ce ma incantau deosebit de mult. Am facut foarte multe poze impreuna cu membrii familiei pentru a le avea amintire de la vacanta noastra de la munte. Dupa ce am calatorit in jurul naturii am fost pentru a ne caza la un hotel. Dupa ce ne-am cazat am fost sa mancam la cina iar dupa aceea sa mergem din nou pentru a explora alte minunatii ale naturii. Eu si cu parintii mei ne-am decis sa stam cateva zile in care sa ne distram impreuna si sa avem parte de multe bucurii in natura.

Sper ca te-am ajutat!

Răspuns de dragos1590
0

Răspuns:

Era luna august. Elevii încă se mai bucurau de vacanța cea mare, profitând de fiecare clipă veselă. Zilele ploioase au fugit și au lăsat loc soarelui mândru să lumineze întregul oraș. Străzile și parcurile erau din nou pline de copii.

Andrei și George își doreau să se plimbe cu bicicletele  pe un traseu puțin mai dificil. Lângă oraș era un deal pe care mulți bicicliști iubitori de trasee dificile se aventurau. Cei doi nu erau profesioniști, dar iubeau aventura. Au pornit împreună spre traseu. Văzând drumul abrupt și înconjurat de vegetație, Andrei își manifestă temerile:

-George, eu nu sunt sigur că ar trebui să ne aventurăm! Îmi este puțin frică...

-Stai liniștit, Andrei! Mergem încet și ne bucurăm de peisaj! N-are ce să se întâmple.

Au urcat fără incidente drumul și au ajuns la destinație. Acolo era un izvor frumos și răcoritor. S-au bucurat că au ajuns bine și după câteva ore de odihnă și liniște, au început să coboare. Peisajul era superb privit de sus!  

 La un moment dat, frânele de la bicicleta lui Andrei au început să cedeze și acesta a căzut în afara drumului. George, disperat, l-a strigat pe prietenul său:

-Andrei! Andrei! Ești bine? Doamne... nu ar fi trebuit să insist atât de mult cu traseul ăsta!

-Stai liniștit, sunt bine! Îl liniști celălalt băiat.

Din fericire, Andrei căzuse într-un tufiș și scăpase doar cu câteva zgârieturi. Au luat-o la pas pe drum, râzând de incident și bucuroși că nu a fost rănit nimeni.

Ce întâmplare! S-au învățat minte să nu se mai aventureze singuri și fără echipament adecvat!

Alte întrebări interesante