Studii sociale, întrebare adresată de Contiez, 8 ani în urmă

Va rog exercitiile 1,2,3,4,5 poza de pe caiet urgent va rog frumos

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de triff
1

1. emoțiile caracteristice dragostei sunt: iubirea, gelozia, încrederea, siguranța, plăcerea, mândria și, nu în ultimul rând, fericirea.

2.În opinia mea, dragostea adolescentina este durabila doar dacă partenerul este potrivit și dacă ambii parteneri ori au aspirații asemănătoare, astfel încât sa evolueze împreună si să se motiveze simultan, ori au pasiuni diferite, în așa fel încât să se completeze unul pe altul.

3. Pentru adolescenții prea tineri (10-13 ani) dragostea nu este întocmai 'dragoste', ci este un sentiment de atașare față de 'persoana iubită'. Pentru adolescenții în întregul sens al cuvântului (14-18 ani) dragostea poate fi cea mai frumoasă experiență din viața lor, dar și cea mai groaznică perioadă. Totul depinde de partener si de relația dintre cei doi. Daca unul dintre amorezi este toxic și nu prezintă interes, atunci partenerul va suferi toată viața, dar dacă acesta este suportiv si iubitor, nimic rău nu se va întâmpla.

4. Consider că abstinența este bună până intr-un punct. Când ma simt pregătit(ă) să fac ceva, acela este momentul în care dau abstinența deoparte. Sunt de părere că abstinența este potrivită în cazul în care situația în care mă aflu nu îmi este înca destul de comodă.

5. Nu sunt de părere cu afirmația citată, deoarece înainte ca oricare două persoane să formeze un cuplu, urmând ca mai apoi sa formeze o familie, aceștia au fost necunoscuți. Totuși, susțin ideea ca dragostea nu se poate înfilipa între oricare două persoane, însa, de ce nu, poate persoana potrivită este întocmai un străin.


Contiez: Intereseaza*
triff: am răspuns la întrebările din caiet, ce altceva trebuia sa fac mai mult??? atat ai cerut
Contiez: Am cerut o poza in caiet
Contiez: Adica sa fie exercitiile in caiet o poza
HawkEyed: Poate trebuia sa-i trimiti caietul sa-ti scrie direct?
Contiez: Trebuia doar o poza din caiet...
triff: no da i pace, 5 minute ti ia sa transcrii
Contiez: Aia e minim jumate de ora
triff: 5 minute, iti garantez
triff: nu mai ai ce gandi, trebuie doar sa transcri, daca eu am reusit sa ma chinui 30 de minute sa iti răspund la întrebare poti sa fii si tu putin mai politicos
Alte întrebări interesante