Limba română, întrebare adresată de Raffahel, 8 ani în urmă

va rog facetimi o compunere de clasa a v a in care definitia este o compunere despre un loc minunat unde ai vrea sa mergi. va rog rapid !!!;-)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Iuliax
1
Astazi am stat in pat si m-am gandit cum ar fi sa merg in Hawai. Am luat o foaie si un creion si am inceput sa desenez plaja din Hawai cu palmieri cu o casa din lemn.Imi doream sa merg in acel loc cu prietenul meu Alex. M-am imaginat ca ma plimb cu trasura in inima centrului , mancand inghetata la cornet cu gust de oreo si vanilie. Acolo aveam si pe cineva drag mie , adica pe vara mea Elisabet. Ar fi superb sa vizitez acel loc , ba chiar sa si traiesc acolo. Poate intr-o zi acest vis va deveni in realitate !

Raffahel: tias da dar nu stiu cum!!:'(
Răspuns de anisoaraprodan6
0
La munte(titlu) Cel mai mult imi doresc sa ajung la munte cu familia si prieteni mei.Sa pot dormi in cort si sa ma joc cu prieteni,si sa poti simti racoarea paduri si fosnetul frunzelor rugini,sa beau apa limede si rece izvorand din munti,si sa ma pot plimba prin padure sa pot auzi ciripind pasarelele cu glasul lor si sa culeg floricele si mure,si sa-mi pot lua energia de acolo.
Alte întrebări interesante