Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

va rog foarte frumos sa ma ajutati

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de georgianachiricpitic
1
"Prietenul fidel "
Intr-o zi de vară ,bunicul meu m-a rugat să merg cu el în pădure dupa fragi.Bunicul meu îmi este cel mai bun prieten de când mă știu,așa că nici nu am stat pe gânduri,mi-am luat găletușa și am și plecat la drum.
Când să ies pe poartă ,Rex îmi sare în brate,și cu o privire gingașă s-a uitat în ochii mei,parcă rugându-mă să nu îl las singur acasă ,așa că m-i s-a făcut milă de el și l-am luat cu noi.
Pe drum,în apropoerea pădurii,bunicul meu a luat-o înainte spunând că știe un loc fun în care cresc multe fragi mari si gostoase ,așa că eu și Rex am luat-o prin altă parte. Pe drum,am întâlnit o păpastie în care am găsit cele mai frumoase gragi din zonă ,așa mă m-am aventurat și am încercat să le adun de pe marginea prăpastiei. După ce am umplut o jumătate de gălețică cu fragi,când am vrut să mă ridic,piciorul mi-a rămas agățat într-o creangă doborâtă la pământ. Din încercarea mea de a iesi de sub acea creangă ,am început să mă sperii si să plâng. Simțeam că între copaci este o mare înghesuială si tremuram de frica.. Rex,vazand acestea ,curajos,i-a luat urma bunicului meu si l-a i drumat spre mine,bunicul dandu-si seama ca ceva rau s-a intamplat. Bunicul m-a gasit si m-a scos de acolo,spunand ca Rex imi este un prieten fidel ,indreptandu-ne impreuna spre cladirea din aproiere..
Alte întrebări interesante