Studii sociale, întrebare adresată de andreirodica37532, 8 ani în urmă

Vă rog frumos ajutati_ma sa scriu o companie despre orice și un magazin cum ai vrea tu sa se numească.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mmarry000
1

Magazinul meu de vis

de....................

Îmi plac foarte mult dulciurile. Toate aromele acelea îmbietoare! Dulciurile sunt singurele alimente în care mananc fructe fără nicio ezitare!

Cand cresc mare,as vrea sa ma fac un creator de bomboane,care sa inventeze tot timpul dulciurele noi și gustoase care sa bucure deopotriva și copilașii,și părinții lor.

Mi-as face un magazin uriaș,în centrul unui oraș extraordinar,cu un nume nemaipomenit. S-ar numi "Cocoa WonderLand"... Un nume ușor de reținut pentru cumpărătorii din toată lumea!

As avea un magazin splendid,extins încă și prin alte orașe și tari. Ar fi spectaculos! Toată lumea ar adora ciocolata mea!

Dar... Nu ma cred în stare de asa un succes uriaș... Asa ca singura soluție este sa ma las în voia destinului. As fi nespus de incantat/ă dacă visul meu s-ar împlini. Totuși,ma pot bucura de lanțul meu de magazine minunate în visele pe care le am noaptea.

Acesta este visul meu și asa s-ar numi lanțul meu de magazine! Al tău cum vrei sa se numească?

Sper ca te-am ajutat și ca am scris aceasta compunere pe placul tău! Succes la școală și spor la învățat!


andreirodica37532: Trebuie scris și un slogan
mmarry000: De acord
mmarry000: ¹/Îmi plac foarte mult bomboanele. Ador mirosurile și gusturile acestora extraordinar de mult! De mic copil vreau sa ma fac un creator de ciocolata,sa pot îndulci și copilașii,și părinții acestora! As avea un magazin uriaș,poziționat în mijlocul unui oraș mare și cochet. Mi-as nu-mi magazinul "Lumea Fantastica a Ciocolatei",nume ușor de reținut de toți cumpărătorii! As avea și un slogan potrivit,cum ar fi "Ciocolata din lumea mea,gustoasa și pentru el și pentru ea! Veniți și gustați,
mmarry000: ²/de pofta voi scăpați!". Ar fi minunat ca visul meu sa devina realitate! Mi-as extinde rețeaua de magazine în toată lumea! Toți ar avea ocazia sa guste din cea mai gustoasa ciocolata din lume! As fi foarte fericit/ă!! Dar uite ca,deocamdată,nu pot sa fac nimic în privința acestui lucru... Ultima mea soluție este sa ma las în voia sortii,poate-poate voi avea noroc si-mi voi îndeplini visul. Dar dacă,totuși,în viitor,veți vedea vreun magazin de ciocolata cu numele "Lumea Fantastica a Ciocolatei",
mmarry000: ³/ sa știți ca visul meu a devenit realitate! Va aștept și pe voi sa gustați și va minunați de ciocolata mea!
mmarry000: Sper ca acum e destul de lunga.
andreirodica37532: Mulțumesc frumos
mmarry000: Cu drag!
mmarry000: O zi frumoasa în continuare!
andreirodica37532: Mulțumesc la fel
Alte întrebări interesante