Matematică, întrebare adresată de Aak888, 8 ani în urmă

VA ROG FRUMOS AM NEVOIE DE AJUTOR​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 1DianaMaria3
9

a = 4! - \frac{4!}{(4 - 2)!}

a = 1 \times 2 \times 3 \times 4 -   \frac{4!}{2!}  \\  \\ a = 24 -  \frac{1 \times 2 \times 3 \times 4}{1 \times 2}  \\  \\ a = 24 -12  \\  \\ \huge{a = 12}

\\ b =  \frac{9!}{3!(9 - 3)!}  +  \frac{6!}{(6 - 4)!} \\

\\ b =  \frac{9!}{3!  \times 6!}  +  \frac{6!}{2!} \\

b =  \frac{6! \times 7 \times 8 \times 9}{1 \times 2 \times 3 \times 6!}  {}^{(6!}  +  \frac{1 \times 2 \times 3 \times 4 \times 5 \times 6}{1 \times 2}  \\  \\ b =  \frac{7 \times 8 \times 9}{2 \times 3}  + 3 \times 4 \times 5 \times 6 \\  \\ b =  \frac{7 \times 4 \times 3}{1}  + 360 \\ b = 84 + 360 \\ \huge{b = 444}

c = 2 • 4!/2!(4-2)! - 3 • 5!/1!(5-1)!

c= 2 • 4!/2!•2! - 3 • 5!/4!

c = 2 • 1•2•3•4/1•2•1•2 - 3• 4!•5/4!

c = 2 • 6•4/4 - 3 •5/1

c = 2•6 - 3•5

c = 12 - 15

c = - 3

Descrescător:

b,a,c

444,12,-3

Alte întrebări interesante