va rog frumos am nevoie urgenttttt dau coroanaaaa
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Se aplica asemanarea triunghiurilor.
Triunghiul ABC ≡ MNP
rezulta AB = MN; BC = NP; unghiul B = unghiul N
Pentru triunghiurile ABD si MNQ ai
AB = MN, BD = NQ, unghiul B = unghiul N rezulta triunghiul ABD ≡ MNQ, deci AB = MQ
sobolanmotam680:
va multumesc enorm de mult
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă