Religie, întrebare adresată de BestGilrs, 8 ani în urmă

Vă rog frumos cat mai repede,plzzz!!Va rog,am neviie urgent!Ofer 30 d puncte și coroana celui mai bun răspuns!!Plzzz!Va rog,repede.

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anonim6893
1
este o așezare descrisă în Cartea Genezei ca fiind locul unde primul om, Adam, și nevasta lui, Eva, au trăit după ce au fost creați de Dumnezeu. Literal, Biblia vorbește despre o grădină în Eden (Geneza 2:8). Această grădină este o parte integrantă a creației și teodiceei religiilor avraamice, adesea fiind folosită pentru a explica originea Păcatului și greșelile omenirii.Pentru mulți scriitori medievali, imaginea Grădinii Eden creează un loc pentru dragostea și sexualitatea umană, adesea asociată cu figura de stil medievală "locus amoenus" 

BestGilrs: Mulțumesc
Răspuns de miruna9512
1
Gradina Edenului este o gradina foarte frumoasa.In stanga si in dreapta poti vedea copaci si pomi de toate felurile.Aici se gasesc si o varietate de animale.Este un loc minunat unde te poti relaxa si face orice vrei. Multi ar vrea sa ajunga aici.Multi se miră când o vad.

BestGilrs: Mulțumesc
BestGilrs: Chiar nu stiu cui să îi dau coroană amândouă compuneri sunt bune.
anonim6893: Dai cui vrei nu ma supăr
miruna9512: As zice sa faci o compunere cu amandoua atunci cand transcrii
BestGilrs: Dar mi e par mici compunerile,poate cineva dintre voi doi sa dezvolteuna dintre compunerii,m-ar ajuta foarte mult,va rog
miruna9512: Nici eu nu ma supar
anonim6893: Am mai adăugat ceva la ea
BestGilrs: ok
BestGilrs: scuze ca nu ți-am dat tie coroana,anonim6893
BestGilrs: Dar eu am vrut ceva mai imaginar nu informații din acestea,scuze,sper ca nu te-ai supărat.
Alte întrebări interesante