Limba română, întrebare adresată de vasilitaion10, 8 ani în urmă

Va rog frumos compuneti o compunere de 7-8 randuri va dau 11 puncte Tema la sanius cel mai inteligent raspuns ii voi da 11 puncte Va rog frumos

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nicolle90
1
La Sanius
Luna Decembrie este s-a terminat si parca totul e mai plictisitor chiar daca afara ninge si e zăpadă.
Era Luni dimineață prima zi din luna ianuarie, deoarece ma plictiseam foarte tare l-am chemat pe Călin(poți pune orice nume vrei tu) la sanius. Am mers pe un deal, dar aveam doar o sanie asa ca el sa pus în spatele meu si ne-am dat. (Nu mai stiu ce sa pun mai departe sper sa te ajute....AI putea sa ii găsesti deznodământul si s ar putea sa mai gasesti si niste greseli)

Răspuns de ogabi67
1

                             LA SANIUS

      Era iarna. Eu cu cea mai buna prietena a mea Adriana, am plecat la munte la cabana noastra. Dintr-o data a inceput sa ninga. Eu impreuna cu Adriana, ne plictiseam rau de tot... chiar daca citim o carte palpitanta sau ne jucam sah tot ne plictisim.

      Dupa un timp scurt, zapada s-a asezat cu 6 cm pe pamant. Eu cu Adriana, ne-am luat rapid saniile si cat ai zice peste eram pe munte cu saniile noastre. Pe vremea noastra, nu stiam sa sciiem, dar cu saniile eram super perfecte. In timp ce ne dadeam cu saniile pe partie, eu cu prietena mea nu ne uitam pe unde mergeam. Si... ghiciti unde am ajuns noi doua? In copac! :) Iar Adriana a ajuns  intr-un om de zapada :D.

      Mai tarziu am inghetat si am intrat repede in casa. Am baut o ciocolata calda si ne-am apucat de citit "Ciresarii" de Costantin Chirita.

      A fost cea mai frumoasa zi de sanius :D :D :D


ogabi67: sper ca iti v-a place compunerea :D
ogabi67: succes la scris!!
ogabi67: :D
vasilitaion10: ms
vasilitaion10: multumesc mult
vasilitaion10: iti dau puncte
Alte întrebări interesante