Limba română, întrebare adresată de andreeabianca67, 8 ani în urmă

Vă rog frumos! Dau coroană promit!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bejinarikriss
1

Răspuns:

Scoala exista pentru a oferi copiilor un nou viitor mult mai bun si mai dezvoltat în cunoștințe. Ca orce alta organizatie ea își are regulile sale conform unor standarde.Anume aceste reguli educa in elevi cultul si stima fata de cei din jur.De nu ar exista aceste reguli nimic nu ar avea succes. Aceste reguli sunt întocmite de administrația instituției, care sunt bine gîndite pentru a evita oricare acțiune neplăcută sau putin pozitivă. Nerespectarea lor ar crea un haos si o ambianta deranjabila atît pentru copiii cit si pentru dascălii lor.Simpla ne salutare la prima întîlnire cu o persoană pe hol s-ar transforma într-un minut neplăcut si un inceput de zi putin probabil reusit.

(Sper sa te ajutat )


andreeabianca67: Multumesc frumos! Este foarte bine Cum ai gândit. Dar acum poti să.mi spui in 3 randuri ce ai face tu ? Asa fără să ții cont de prietenii etc...
bejinarikriss: Nu prea am inteles întrebarea ta?Ce as schimb a eu în școală?
Răspuns de SahNB666
0

Răspuns:

Este probabil să fie un mediu mai disciplinat, iar studenții au faptul că vor studia Școala de Război în loc de școală, apar o mulțime de probleme, cum ar fi să ia note proaste, iar violența domestică, de asemenea, cu susul în jos, precum și copiii pot fi fricați (împotriva profesorilor lor), pot exista o mulțime de copii care să se plictisească și să părăsească școala. și apare o națiune mai muncitoare, dar o națiune înrobită.

Explicație:

:D

Alte întrebări interesante