Limba română, întrebare adresată de icimicirici, 8 ani în urmă

va rog frumos dau coroana urgent!! ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de irinucairi2006
0

Vedem stelele doar noaptea, cu toate ca ele sunt mereu pe cer. Si luna este mereu acolo, doar ca se invarte neobosita in jurul Pamantului. Dar daca ar disparea? Sau, si mai rau, daca ar fi rapita? Visul de noaptea trecuta a fost ciudat, dar magic. Ma aflam pe o stea, calatorind prin univers. M-am oprit pentru a privi luna, dar deodata am vazut o persoana pe ea, a aparut ceata... apoi luna a disparut. In acea clipa m-am trezit si am sunat o prietena, pentru a-i povesti visul meu. Dupa ce i l-am povestit, m-a intrebat:

- Si... ce crezi ca s-ar intampla daca luna ar fi rapita?

- Cred ca noaptea, cerul ar fi plin de stele, dar strazile pustii si intunecate. Iar astronomii ar fi putin dezamagiti...

Am incheiat apelul, fiindca mama m-a chemat pentru a lua micul-dejun. Dar visul acesta nu il voi uita prea curand.

Ce pot sa zic... sper ca te-am ajutat si ca m-am incadrat in limita de spatiu! Data viitoare cand ai de facut o compunere libera, incearca sa iti pui toata creativitatea in ea! Doar pune pixul pe foaie, iar cuvintele o sa vina de la sine. Si eu credeam ca nu ma voi descurca sa o fac, dar uite ca se poate! Succes♡

Răspuns de m37h
0

Titlu: Lumea schimbată

Într-o zi , eu impreuna cu prietena mea, Maria ne-am decis să mergem la un planetariu. Acolo erau foarte multe informatii despre acele planete si dintr-o data ma intreb cum ar fi dacă nu ar Exista soarele.

M-am intrebat acest lucru până când m-am băgat la culcare. Am visat-o pe mama mea impreuna cu tatăl meu si cu mine , intr-o pădure căutând mâncare si nu exista lumina. Acest lucru m-a speriat , dar in acelasi timp eram si foarte curios sa vad exact ce se intampla mai departe.

-Mama , ce trebuie sa facem mai departe?

-Vei vedea, draga!intervine tata entuziasmat.

Era timpul cinei.Eram Vegetarian, asa ca am mâncat frunze si iarba. Maria veni la noi in vizita . Era îmbrăcată în piele de urs si arata super bine pe ea. Am început să ne jucam in noroi , deoarece nu exista tehnologie. Cand era timpul de culcare, m-am trezit cu zâmbetul pe buze , deoarece acum suntem într-o lume avansată datorită soarelui.

Sunt mândru de toate lucrurile pe care nu le puteam avea datorită soarelui.

Am incercat.. sper sa-ti placa!

Alte întrebări interesante