Limba română, întrebare adresată de Gusteru31, 8 ani în urmă

Vă rog frumos ex 7 sa nu fie anotimpurile toamna și primăvară
DAU MULTE PUNCTE ȘI COROANA, va rog sa respectați cerința care cere 150-300 cuvinte , ÎMI TREBUIE PANA DISEARA
MULȚUMESC! !!!!!!!!!!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de fatacucompuneri
1
Vara


Vara este anotimpul meu preferat! Vara luăm vacanță, vizităm locuri noi și ne distram!

vara sunt mirosuri îmbietoare și miresme calde. păsările cântă de zor, zilele sunt mai lungi, animalutele sburda de fericire ca a venit anotimpul meu preferat. Furnicile cara de zor provizii. ale lor trebuie luate din timp, să nu rămână ultimele!

pasarelele zboară din copac în copac de veselie! ele își învață puii să zboare pentru migrare.

când mă duc la țară, în gradina bunicii mele vad tot felul de flori: brumarele,margarete, garofite, crini, craitele. și miros îmbietor!

copiii bucurosi ca a venit vara se duc la piscina, la mare sau doar la o înghețată cu prietenii! se joacă jocuri de echipa cum ar fi footbalul sau baschetul!

în oraș este o veselie de nedescris! anotimpul acesta aduce veselie în inimile copiilor, cât și în cele ale adulților.

de aceea iubesc eu vara! pentrucă îi bucura pe toți!






sper sa iti fie de folos
Răspuns de Utilizator anonim
2
Anotimpul meu preferat
Anotimpul meu preferat este ultimul din fiecare an,și se numește iarna.Este unul dintre anotimpurile care mă face să îl aștept cu multă bucurie să vină iar.Chiar daca în el este mult ger,nu mă face să mă plictisesc.Când vad pe geam fulgisori mă bucur tare mult.Îmi place mult să sar în zapada,să mă bat cu bulgări,sa fac îngerași,sa mă dau cu sania,și să fac un om de zăpadă.
In fiecare an merg cu prietenii mei pe dealul alb sa ne dam de la inaltime și să strigăm ,,Ura!".Îmi place la fel de mult sa mă dau cu patinele pe gheață tare înghețată.Niciodata nu am cazut pentru că am noroc.
Merg afara și admir foarte mirată țurțurii imenși care stau să cadă.Parca sunt niste conuri de înghețată dar foarte ascuțite.Si făcând un bulgaras pot facă o înghețată.Iarna e frumoasa tare.Dar când vin acasă,vin cu obrajii roșii că trandafirul.

Utilizator anonim: Sper că te-am ajutat!Sper că e bună!
Alte întrebări interesante