Studii sociale, întrebare adresată de bufer, 8 ani în urmă

Va rog frumos faceti un eseu pe tema:
Traind in societate este imposibil sa fii liber.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Damon38
2
Trăind in societate este imposimposibil sa fii liber deoarece in societate exista reguli. Dacă nu ar exista reguli fiecare ar face ce ar dori iar lumea s-ar destrăma complet. Sa nu mai spunem ca deja unii oameni fac ce vor in societate. Regulile exista cu un scop, sa le aplicăm ca sa putem trai fara griji , sa mergem pe strada cand dorim fara sa ne temem, să trăim ca oamenii civilizați.
Nu trebuie sa ne fie rusine ca respectăm regulile. Ar trebui să sa fim mandri de asta.
In societate nu poti trai liber!

Sper ca te-am ajutat ❤

deoarece: Damon, draga, din care cauza raportezi aiurea? poti sa explici?
Răspuns de roby220
1
Intr-o societate nu ai cum sa traiesti liber.Tot ceea ce ne propunem sa facem în viata depinde atat de noi,cat si de ceilalti.In societate interactionezi cu oamenii fie pentru a-ti satisface anumite nevoi,fie pentru a lega diverse prietenii. Trebuie sa întelegem ca e imposibil sa fii liber într-o socieate.Traind liber ,in societate va fi un haos,fiecare va face ce-l va taia capul,fiecare va vorbi pe limba lui si se va ajunge probabil si la certuri.
In societate bunurile fabricate de unii oameni sunt folosite de altii si invers.Deci daca fiecare ar trai liber cu siguranta nu se vor mai fabrica atatea bunuri.
Sper ca te-am ajutat!
Alte întrebări interesante