Limba română, întrebare adresată de Emma342, 8 ani în urmă

Va rog frumos facetimi si mi e o compunere de 1 pagina cu ce ati facut voi in vacanta de iarna . VA ROGGG . DAU COROANA!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gloriaturea
3

In scrisoare Mosul mi-a spus ca ma urmarise tot anul impreuna cu spiridusii sai si ca mai aveam de lucrat la unele probleme. I-am promis mamei ca am sa incerc sa ma corectez. In seara de Craciun am primit cadoul mult asteptat, telefon cu Hello Kitty si pe langa, alte cadouri. In zilele urmatoare am fost cu colinda la bunici si la verisoarele mele Patricia si Rebeca de unde am primit si am impartit cadouri.

Sarbatorile au trecut dar aveam si teme de vacanta pe care nu le mai puteam amana. Am citit cartea Tom Sawyer de Mark Twain care mi-a placut pentru ca avea intamplari amuzante povestite de un baietel de varsta noastra. Intr-o zi i-am propus mamei sa mergem la mall-ul de la Oradea sa ne plimbam pentru ca acolo nu fusesem niciodata. A fost o experienta grozava. O alta zi distractiva a fost la patinoar cu verisoara mea Rebeca si colegul ei Paul. Nici unul nu stia prea bine sa patineze asa ca ne-am ales cu cateva cazaturi dar a fost amuzant.

Zilele de vacanta se apropiau repede de sfarsit si mi se facea dor de colegii de scoala. Astazi de dimineata am sunat la West TV in direct sa o felicit pe prietena mea Alexandra care a participat cu formatia de dansuri populare la o emisiune si dupa amiaza mi-am amintit ca mai am o tema nefacuta. Iata-ma acum povestindu-va in mare cum mi-am petrecut vacanta de iarna.

De maine din nou la scoala !


Emma342: Multumesc ❤❤❤
gloriaturea: nui pentru ce
Alte întrebări interesante