Limba română, întrebare adresată de teoteutzu447, 9 ani în urmă

va rog frumos imi faceti si mie o comp de 10-15 randuri cu titlul apus de roare, cu urmatoarele adj frumos,auriu si calm

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de frunzadanieela
0
In fiecare zi cînd deschid ochii soarele frumos ma mingie pe fata spumindumi întruna,, scoalate ca azi va dfi o zi frumoasa plina cu surprize,,. Auzind acestea de la fratele auriu repede am sarit din pat ,mam spălat,am mîncat si împreună cu familia am plecat la distracție in oraș.. Toată ziua soarele cald a luminat dar pina la urma a obosit si calm sa dus la culcare chemindo pe sora lui Luna la conducere. Împreună cu el am plecat si eu la culcare caci tare, tare eram obosita de la atîta distracție.

teoteutzu447: ms
Răspuns de Fărănumeeeeeeeeee
0
Apusul de soare...Un peisaj mirific. Soarele auriu incepe a se ascunde printre nori iar vantul suiera calm la plecarea lui.
Pasarile pleaca si ele spre cardurile lor, pregatindu-se de somnul profund. Ce e mai frumos decat sa vezi un apus de soare? Afara se intuneca, insa eu nu ma pot inlatura de a nu privi apusul.
Afara parca era un muzeu de expozitie unde se prezenta cel mai frumos lucru, intr-o vitrina care reflecta un chipes vaz. 
Obosit , soarele se aseaza la locul paralel iar eu imi iau ramas bun de la el.

P.S. Nu e chiar perfecta insa cre ca ar merge pentru aceasta tema. Mai poti sa adaugi ceva in caz ca nu ajung randurile



teoteutzu447: ms bosse frmi
teoteutzu447: frumi*
Fărănumeeeeeeeeee: Pentru nimic
Alte întrebări interesante