Limba română, întrebare adresată de tudiloll, 7 ani în urmă

Va rog frumos nu am nicio idee! ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de liligiorgio71
1

❆Zăpada❆

Era o zi de iarnă, una fără ninsoare!

Eram la școală,a două oră, ora de matematică.

Părea că nu se mai termină chiar dacă mai era doar un sfert de oră. Toți eram cu capul în caiete, scriam și ascultam. La un moment dat pe fereastra aburită pe care încă se vedeau modelele făcute de noi cu degetul, mi se paru ca ningea! Însă nu eram sigur/ă.Nici nu apuc-ai să zic ceva, ca un coleg mi-o lua înainte zicând cu voce tare "Ninge! ".Toți ne bucurarâm nespus de mult, mai ales ca eram in decembrie și nu niște de loc înainte!

Mă uitam pe fereastră, și.., tot uitându-mă la fulgi, aveam impresia că sunt niște mici licurici albi ce vestesc cu drag sosirea iernii!

Fără să ne dăm seama ora se termină și eram in sfârșit în pauză.După câteva minute veni o colegă fericită zicând ca ușa intrării este deschisă și că sunt deja copii în curtea școlii.

Ne-am îmbrăcat și am ieșit cu toții, eu ma oprirea în mijlocul Curții cu capul în sus, uimit/ă de spectacolul acordat de văzduhul alb și pur, din care cădeau mici petice ce gheață. Nu credeam ca se va fi așezat ne-a într-un timp așa de scurt, dar gresisem, ningea enorm de puternic, și deja se observă pe jos o plapumă alba, pură, și moale, colacii erau albi, la fel ca colegii mei ce căzuse ori primise câte un bulgare în fața. Mă alăturasem și eu în bătălia înghețată.Când pauză se termină toți buluc la ușă, deși ne lovisem impingamdume, toți leoarca și roșii, ajunsesem la timp!

La finalul zilei, plecarăm încântați acasă!

Eu ma simțisem uimitor! eram enorm de bucuroasă!

! ❆SUCCES ❆!

Coroană??


tudiloll: mersi foarte mult
tudiloll: dar nu imi apare sa iti dau coroane totusi cand imi va aparea iti primit ca o sati dau
tudiloll: promit*
Alte întrebări interesante