Geografie, întrebare adresată de RalucaAnaTati, 8 ani în urmă

va rog frumos, o compunere cu titlul o călătorie virtuală in univers. Cat mai lungă. Mulțumesc ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de xiamaria2305
15

Răspuns: Astazi ne vom urca in cea mai frumoasa nava spatiala vazuta vreodata,nava Delta cu ajutorul unui nou sistem numit Xenon sau mai bine zis dispozitivul Inphinite one.

In aceasta calatorie vom vizita planeta marte si planeta saturn deoarece sunt unele dintre cele mai fascinante dintre toate.

Astea sunt ultimele cuvinte pe care le aud inainte sa vad negru.apoi dintr-o data vad stelele imi dau seama ca sunt in spatiu dar nu doar cu dispozitivul ci cu tot corpul. incep sa plutesc usor imi dau seama ca langa mine sunt un grup de copii si un domn care vorbeste cu ei.ma alatur sfioasa printre ei.ne povesteste despre corpurile noastre si despre dispozitivele de pe capul nostru.incepem dupa aceea sa ne intreptam spre marte.chiar nu este asa cum mi-am imaginat-o eu este foarte rosie si seamana cu un desert imens.nu este nimic pe ea nici o planta sau un animal,ne povesteste domnul ca aceasta planete sunt inca un mister pentru noi si ca suntem foarte norocosi sa le vedem pana si virtual.

Dupa o vreme ajungem aproape de Saturn dar fara sa ne dam seama intram in o grmada de pietre ciudate despre care el ne povesteste ca sunt bucatile rupte din planete,meteoriti si tot felul de alte elemente de pe aici.

Vedem ca Saturn este imensa. este compusa din gaze la fel ca Jupiter, Uranus și Neptun fiind clasificata ca un gigant de gaze.

A fost o experienta magica si inainte sa imi dau seama eram din nouin camera mea desenand tot ce am vazut si povestindu-va voua toate aceste lucruri uimitoare.

Alte întrebări interesante