Limba română, întrebare adresată de anatudorache83, 8 ani în urmă

Va rog frumos o compunere lunga și frumoasa cu titlul Ramas bun clasa a 8 a B! Va rog cât de repede

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de eancuta270
1

Îmi amitest cu drag prima zi de școală,cand am intrat pe usa clasei si ma întrebam ce caut aici,iar astăzi,intru pe ultima oara cu sufletul apasat de durerea despărțirii.

Dragi colegi,va mai amintiti cand făceam bastonasele si învățam să citim?Totul ni-se pare asa greu si complicat...Va mai amintiti primul test?Cu toti tremuram de emoție,iar frica ne străbatea sufletul.Acum,aceste momente au rămas frumoase amintiri.

Desigur,nu am fi reușit nimic fara ajutorul doamnei învățătoare,care ne-a îngrijit susținut că o mama.Doamana învățătoare a ajutat la pregătirea noastră ca oameni si cu ajutorul celorlalți învățători,au ajutat la clădirea înțelepciunii noastre,iar cu toții suntem recunoscători pentru asta.

Doamna învățătoare,mereu veti rămâne în amintirea noastră,cu chipul dumneavoastra angelic,cu vorbele dumneavoastra dulci si bunătatea si înțelepciunea fără limite.Va multumim cu toții că ați împărtășit cu generozitatea cunoștințele dumneavoastra cu noi si ca ati avut răbdare cu fiecare dintre noi in acesti 8 ani.

Va iubim si suntem profund recunoscători pentru acești ani minunați,Rămas bun doamna învățătoare,Rămas bun clasa a 8-a!!

Coronița?


anatudorache83: Ai putea sa nu spui doamna învățătoare și sa spui doamna diriginta? Și sa fie mai lunga și mai frumoasa pentru ca trebuie sa o citesc in clasa
eancuta270: Ok
anatudorache83: Mersii
eancuta270: Cu mare drag!
anatudorache83: Gata?
eancuta270: La ce gata?aaa mi-am dat seama ,nu pot sa schimb
Alte întrebări interesante