Limba română, întrebare adresată de aady40, 9 ani în urmă

Va rog frumos .
O declaratie de iubire catre o fata . Deci chiar asa mi-a cerut domna. 

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de robi19
2
" Acestea sunt sentimentele mele scrise pe o foaie banala pentru tine, dar care inseamna mult pentru mine. Sper, pe tot parcursul citirii tale, gandul tau sa-ti zboare la mine, la baiatul care te iubeste.
De mici ne stim, dar niciodata nu am avut suficient curaj sa-mi exprim sentimentele fata de tine, dar iata, ca acum mi-am facut curaj, mi-am luat inima in dinti si am inceput sa-mi dezvolt sentimentele pe o foaie.
Iubire, frica, gelozie si tristele ,asta simt cand ma gandesc la tine. Te vad vorbind cu altcineva, imediat gelozia ma predomina. Te vad zambit, zambetul acela care m-a facut sa ma indragostesc ma face sa ma gandesc mereu la iubirea fata de tine. Apare frica o data cu gandul ca tu nu ai putea fi a mea, dar si tristelea.
Oare, voi avea vreodata o sansa?"

Sper ca te-am ajutat!

dariuca12: super frumii
Răspuns de elenafinuta
1
De exemplu : Buna ,știi eu te plac de când eram mici si mereu când m-a uit in ochii tai simt o iubire care va rămâne pentru totdeauna ! Mereu când te vad mi-e rusine sa te salut pentru ca esti o fata foarte frumoasa . Si te plac . Mi-am luat inima in dinti si ti-am spus ce simt eu pentru tine ! Te iubesc !
Alte întrebări interesante