Limba română, întrebare adresată de fransylastun, 8 ani în urmă

Va rog frumos puteți sa faceți un text literar despre animalul meu preferat adică câinele. De exemplu: am găsit un cățel pe strada etc știți voi. ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de adrianaursache95
1

Intr-o dupa-amiaza am iesit sa ma plimb in parc.Cand am ajuns mam dat in tobogane .Imi era sete asa ca am mers la un magazin alaturi de parc . Langa magazin era un caine mic murdar ,ud si trist . Avea ochii caprui si plini de bucurie cand ma vazut,el era maroniu . Cand l-am vazut nu-mi puteam lua ochii de la el ,am intrat in magazin sa-mi iau o sticla de apa si niste gustari pentru caini. Am iesit din magazin si m-am gandit sa il iau cu mine acasa.simteam ca mama nu ar fii de acord ,dar la-m luat .I-am explicat mamei ce sa intamplat iar ea a spus da .De atunci eu si catelul meu suntem foarte bucurosii .

Cuplacere!!!

Răspuns de petconivlad23
0
Intr o zi am decis sa ies pe afara. Pe la ora 17:00. M am dus prin oraș. La un colț de strada am văzut un cățeluș. Era foarte mic și ii era frig. L am luat in brațe și l am dus acasa. Am intrebat o pe mama dacă îl putem tine noi. Ea a răspuns afirmativ. L am băgat in baie și i am făcut un dus. L am scos și l am uscat. Pana și in prezent cățelușul acesta îmi este cel mai bun prieten .
Alte întrebări interesante