Limba română, întrebare adresată de maia678, 8 ani în urmă

Vă rog frumos să imi faceti o copunere de 150-200 de cuvinte care să raspundă la întrebarea "Cum crezi că te învată scoala să comunici cu persoanele din jurul tău ? ".

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de megak2015
1
Scoala e o fabrica de creare,formatare si imprimare a unor oameni remarcabili,apți de a intreține orice discuție.La școală, prin intermediul convorbirilor întreținute cu colegii,profesorii,și alte persoane deprindem capacitatea de a comunica,de a ne exprima opinia ,de a fi în stare de a ne apăra punctul de vedere,de a vorbi în fața unui public fără emoții.

megak2015: Fiecare sarcină de-a profesorilor are un anumit țel ,un anumit rol în evoluția elevilor din toate perspectivele,nimic nu se face în zadar.Lucrul îl echipă provoacă elevul să-și dezvolte abtitudinile de a se înțelege cu persoane cu opinii si idealuri diferite,îl ajută să înțeleagă și lumea altora,să nu se limiteze la propria persoană.
megak2015: Răspunsurile orale sunt utile prin posibilitatea lor de a stimula creierul sa formateze replici spontane si totodată corecte,sunt utile prin faptul ca perfecționeza calitatea si viteza gândirii.
maia678: Multumesc
megak2015: ❤️❤️cu placere
Alte întrebări interesante