Va rog frumos sa mă ajutați!
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
.....................
Anexe:
Răspuns de
0
= (-3/2)^(4+5) : (-2/3)^-7
= (-3/2)^9:(-2/3)^-7
= (-3/2)^9x(-3/2)-7
=(-3/2)^(9+(-7)
=(-3/2)^(9-7)
=(-3/2)^2
= 9/4
Sper ca te-am ajutat !
= (-3/2)^9:(-2/3)^-7
= (-3/2)^9x(-3/2)-7
=(-3/2)^(9+(-7)
=(-3/2)^(9-7)
=(-3/2)^2
= 9/4
Sper ca te-am ajutat !
Alte întrebări interesante
Studii sociale,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Fizică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă