Informatică, întrebare adresată de elsaana32, 8 ani în urmă

VĂ ROG FRUMOS SĂ MĂ AJUTAȚI!!!!​

Anexe:

elsaana32: puteți face și captură de ecran de pe internet.
elsaana32: dar să fie de 3 pg vă rog
elsaana32: pentru a va ajuta pe voi am nevoie de ajutorul vostru!
elsaana32: Eu ma abonezi doar la cei care ma ajuta.
elsaana32: VĂ rog să mă ajutati
elsaana32: plssss

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreeacires
0

Microsoft PowerPoint este un program de birotică, produs de Microsoft face parte din suita de programe Microsoft Office, utilizat pentru efectuarea unor prezentări grafice. Programul are următoarele avantaje:

Are același tip de interfață ca și celelalte aplicații din set și aceeași organizare a sistemului de meniuri și a barelor cu instrumente, ușurând procesul de învățare a operării cu interfața aplicației.

Permite integrarea într-o prezentare a informațiilor create cu aplicațiile Word și Excel.

Aplicația PowerPoint, fiind orientată pe prelucrarea unor documente specifice (prezentările),altele decât cele folosite de aplicațiile studiate din setul de programe Microsoft Office.

Prezentările PowerPoint constau dintr-un număr de pagini individuale sau "cadre" sau "slide"-uri. . Diapozitivele pot conține text, grafică, sunet, filme, și alte obiecte, care pot fi aranjate în mod liber. Acestea pot fi create atât separat, cât și cu ajutorul unui șablon sau "Slide Master".Prezentarea poate fi imprimată, afișată în direct pe un calculator, sau cu ajutorul unui proiector video.Cu PowerPoint pe PC, pe Mac sau pe dispozitivul mobil, puteți face următoarele:

Creați prezentări de la zero sau cu un șablon.

Adăugați text, imagini, elemente artă și videoclipuri.

Selectați un proiect profesionist cu PowerPoint Designer.

Adăugați tranziții, animații și mișcări cinematografice.

Salvați în OneDrive pentru a vă accesa prezentările de pe computer, tabletă sau telefon.

Împărtășiți lucrul și lucrați cu alte persoane, indiferent unde se află acestea.În acest articol nu vei găsi 5, 10 pași prin care să ai o prezentare de succes, ci o modalitate prin care să faci o prezentare PowerPoint mult mai aspectuoasă, dar totuși să depui puțin efort în realizarea ei. Am participat la diverse prezentări în ultimii ani și am rămas șocat de faptul că încă se folosesc template-urile default din PowerPoint…2000 și un pic, urât.

Chiar dacă e vorba de o lucrare de licență, o lucrare de disertație, prezentarea unui proiect, prezentarea unui produs, sau a unei firme, sau pur și simplu o prezentare personală, faptul că ea va arăta bine îți aduce câteva avantaje importante.

Va ieși în evidență, deci va fi ținută minte

Va distrage atenția audienței de la tine, te va ajuta să te concentrezi

Îți va oferi mai multe încredere în tine

Mai jos vei găsi o listă de site-uri de unde poți descărca gratuit template-uri moderne și foarte bine structurate pentru orice tip de prezentare. După ce deschizi templateul de Google Slides, la File -> Download as -> Microsoft PowerPoint (.pptx) poți descărca varianta offline a template-ului, vei mai avea nevoie în unele cazuri doar de fonturi.

Sper ca team ajutat e scris de mână!

Alte întrebări interesante