Limba română, întrebare adresată de hdb640, 8 ani în urmă

Vă rog frumos să mă ajutați!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de giurgimaria2
1

Răspuns:

Graffiti

Eu cred că graffiti-ul este o formă de artă, prin care exprimi un puternic mesaj social exprimând o multitudine de stări și păreri, având legătură directă cu împrejurările sociale și creativitatea umană.

Transporturi

Datorită transportului, reușim să ajungem în diferite locuri mult mai repede, reușim să cumpărăm produse de pe internet fiind livrate la noi acasă.

Răspuns de capdepiatra00
1

Graffiti este un nou mod de artă din ziua de astăzi. Foarte multă lume este pasionată și nerăbdătoare pentru această ocupație. Majoritatea muncitorilor acestor ,,lucrări de artă'' sunt adolescenții care prin arta graffiti-ului se pot exprima. Logic că sunt și niște desene foarte frumoase cu graffiti care îl pot uimi pe fiecare dar majoritatea sunt de plictiseală.

Problema cea mai mare este că acestea sunt expuse ân public mai ales pe transporturi, și zilnic oamenii sunt nevoiți să le șteargă. Graffiti este un mod de artă, dar de artă calitativă care să nu fie o bătaie de joc pentru distracție și plăcere ce un folos pentru societate care să îi uimească pe turiști și cei tineri.


capdepiatra00: în*
Alte întrebări interesante