Matematică, întrebare adresată de secareanubarladirb, 8 ani în urmă

Vă rog frumos să mă ajutați!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de axel0
2

(\frac{2}{3} )^2 : \frac{1}{3} -3 :9 =

\frac{2^2}{3^2} : \frac{1}{3} - 3 : 9 =

\frac{4}{9} : \frac{^{3)}1}{3}  -3 : 9 =

\frac{4}{9} : \frac{3}{9}   -3 : 9 =

\frac{4}{9} \cdot \frac{3}{9}  - 3 : 9 =

\frac{36}{27}-\frac{3}{9}=\frac{4}{3}-\frac{3}{9} =\frac{4}{3}-\frac{1}{3} =\frac{4-1}{3}=\frac{3}{3} = 1


secareanubarladirb: Mulțumesc!
Alte întrebări interesante