Franceza, întrebare adresată de luminital017, 8 ani în urmă

Vă rog frumos să mă ajutați ,cu o compunere de maxim 15-20 de rânduri ,în care să prezinți ce au însemnat ani de școală pentru tine ,clasele 5-8.
Compunere de calsa A VIII a )))))

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de SteaFluture1615
1

Răspuns:

Anii de școală

Copilăria este cea mai frumoasă parte a vieții, cea care înveți din greșeli, te dezvolți și cel mai important, te bucuri de lucrurile mărunte.

Marea parte a copilăriei o petrecem la școală, astfel, acolo ne formam ca oameni. Îmi amintesc cum in clasele 5-8 eu și colegii mei ne adunam pentru a copia tema, ne stresam la cele mai banale teste, ne speriam atunci când profesorul ne punea sa citim în fata clasei, îmi aduc aminte chiar și de micile certuri ale noastre, care întotdeauna se încheiau cu o lecție învățată. Însă, școala gimnazială a însemnat pentru mine toate momentele "mărunte" care mi-au adus zâmbete pe buze, toată bucuria pe care o simțeam când luam o nota mare, cand reușeam sa învăț pentru un test important dar și momentele de neuitat alături de colegi si profesori.

Dacă as mai putea da timpul înapoi, as vrea sa retrăiesc momentele din școala generală, fiind cele mai amuzante și educative.


luminital017: Mulțumesc foarte mult !!!!❤️
SteaFluture1615: Pentru puțin!
Alte întrebări interesante