VĂ ROG FRUMOS SĂ MĂ AJUTAȚI ÎN REZOLVAREA ACESTUI EXERCIȚIU!!
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
[(2/5 - 7/5)^(-3) • 5/4 + 1/4]^(-7) • 4/9 =
[(-1)^(-3) • 5/4 + 1/4]^(-7) • 4/9 =
(-5/4 + 1/4)^(-7) • 4/9 =
-4/9
[(-1)^(-3) • 5/4 + 1/4]^(-7) • 4/9 =
(-5/4 + 1/4)^(-7) • 4/9 =
-4/9
Răspuns de
4
Poza contine rezolvarea!
Sper ca te-am ajutat !
Succes cu Scoala!
Sper ca te-am ajutat !
Succes cu Scoala!
Anexe:
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă