Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Vă rog frumos să mă ajute cineva,am de făcut un eseu despre libertate pentru mâine şi îmi va pune notă,vă rog frumos să mă ajutaţi!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de stooesel19
1
libertatea pentru maine
Libertatea pentru mine este un concept complicat,sau cel putin asa o vad eu. Dupa mine,liberi suntem mereu. Si totusi libertatea inseamna sami pot exprima un punct de vedere fara ami pasa daca e gresi, corect sau ce crede altu despre ce am zis.libertatea este atunci cand omul este liber cand poate actiona in conformitate cu dorintele sale sau in alte ordine de idei in absenta coercitiei.
Răspuns de danielabregoli
1
Libertatea este ceva extraordinar doarece este a ta nu a altuia.Ea iti da sperante, te ajuta sa iti indeplinesti visele,iti intinzi aripile prin ea. Trebuie sa profiti despre libertate pentru ca este cea mai pura,niciodata nu uita de libertate oriunde ai fii, trebuie sa te gandesti la libertatea ta:ai nevoie de ea ca sa ti fie toate lucrurile mai usoare.Cu ea poti face orice : sa te dai cu o bicicleta fara maini si fara picioare,sa faci cea ce nu ai mai facut pana acum,cu cat te bucurii mai mult de LIBERTATE cu atat e mai aproape de tine. Nu uita niciodata de libertate pentru ca iti apartine si poti sa faci ce vrei..fii tu insati,alature-te libertatii pure. Este cea mai folositoare in viata asta frumoasa si plina de aventuri.
Alte întrebări interesante