Limba română, întrebare adresată de ciochiucosmin, 8 ani în urmă

Va rog frumos sa respectati cerinta intocmai , va rog ajutati-ma .Dau coroana , ma si abonez ... orice numa sa spuneti in comentarii si compunerea sa fie una frumoasa si sa creeze interes cititorului.​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de MariaGheorghiu1234
1

Răspuns:

Anul trecut, in mai, am fost in vizita la bunicii mei. Eram foarte entuziasmata, pentru ca stiam ca voi petrece ceva timp in gradina cu flori, in natura.

Odata ce am ajuns, i-am salutat si m-am

asezat pe banca. Aerul proaspat ma bucura, iar razele soarelui senin imi mangaia privirea. Norii erau destul de cenusii, dar nu prevesteau nimic puternic.

Deodata, aud din spate un tunet puternic. Tresar, insa raman pe loc, deoarece doresc sa mai petrec putin timp printre florile bunicii inainte sa intru in casa batraneasca. Un strop cald cade pe mana mea stanga, incepuse o ploaie. Stropii se inmultesc rapid, pana ce ajung sa iau parte la o ploaie de vara ce trezea natura la viata. Bunica mea ma cheama inauntru, insa eu refuz. Ploile imi ofera de fiecare data senzatia de protectie si de prospetime, mai ales cand am norocul sa fiu chiar in centrul acesteia. Iarba se lasa din ce in ce mai greu peste sol, picurii apasand greu peste firavele fire de culoare smarald.

Fara sa realizez, ploaia se domolise. Intru in casa si privesc inca o data pe geam catre toate minunatiile ce ma asteapta maine, cand voi iesi din nou la o scurta plimbare.


ciochiucosmin: cat ai luat in simulare ? eu am luat 8.40 la romana si 8 la mate
MariaGheorghiu1234: nu am dat simulare. era pe la sfarsitul lunii martie.
ciochiucosmin: eu zic de cea la nivel de judet
ciochiucosmin: ???
MariaGheorghiu1234: nu am dat nicio simulare.
ciochiucosmin: in ce judet esti , de nu ai dat
ciochiucosmin: ???
ciochiucosmin: eu sunt din dolj
MariaGheorghiu1234: nu are treaba cu judetul. depinde la ce scoala/liceu esti.
ciochiucosmin: Eu incep sa cred ca esti clasa a 7 a
Alte întrebări interesante