Limba română, întrebare adresată de cristyina, 9 ani în urmă

Va rog frumos sami faceti o compunere de 12 randuri in care. Sa descrii o zii din vara.DAU COROANA

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de stefiandrea3
1
Razele soarelui care ma mangaiau fin pe obraji m-au trezit azi dimineata. 
Am iesit la o plimbare de dimineata prin natura ingandurata. Dintr-o data m-am trezit din gandurile mele ca stau in mijlocul unui campii cu mii de flori colorate care ma inconjureau. Era uimitor, ca intr-o poveste. Am inceput sa alerg de fericire si de minunatie, era foarte frumos. Pasarile imi cantau lin toti deodata un cantec linistitor, aerul era curat si un pic umed din cauza diminetii. In fata mea zburau 3 fluturasi care imi aratau drumul parca pe o alta lume. Au aparut in fata mea la o distanta foarte mare deja si copacii cu coroanele lor bogate de un verde pur. 
A trecut foarte mult timp si era timpul sa merg incet inapoi, in drum spre casa, parca ma scufundam in propriile ganduri. Era o zi minunata de vara pe care nu o sa o uit niciodata.

stefiandrea3: Sper ca te-am ajutat
Răspuns de rebeccutza22
0
Razele aurii ale soarelui m-au trezit azi de dimineata. M-am ridicat usor din pat si am iesit pe balcon. O adiere usoara imi trecea printre firele castanii de par.Soarele era sus pe cer , iar razele lui treceau cu usurinta printre ramurile copacilor verzi.Iarba verde si frageda era gata de a vedea din nou copii veseli.
Alte întrebări interesante