Va rog frumos!Si daca puteti sa mi explicati cum ati calculat!!Este urgent!Dau coroana la cel mai bun raspuns.!
Anexe:
![](https://ro-static.z-dn.net/files/d91/3c795b97cdc7115ba30a9c7f96ec2b21.jpg)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
a) Il dam factor comun pe x, deoarece apare de doua ori.
x(y-z) = -36
Acum inlocuim y-z cu valoarea din cerinta.
x = -36/9
x = -4
b) Il dam factor comun pe x, deoarece apare de doua ori.
x(1*y-1*z) = -156
x(y-z) = -156
Acum inlocuim y-z cu valoarea din cerinta.
-17x = -156
x = +156/17
c) Il dam factor comun pe x, deoarece apare de doua ori.
x(y-z) = 187
Acum inlocuim y-z cu valoarea din cerinta.
-17x = 187
x = 187/(-17)
x = -11
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Ed. muzicală,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă